Vosvi bestuurscoach Elza Nijenhuis - van Os

 Elza Nijenhuis van Os  
Emailadres  elzanijenhuis @ icloud.com

Categorie expertise

  •  Verenigingsadvies X
  • PR & Communicatie x
  • Werving en Selectie x
  • Coördineren van vrijwilliger
Beschrijving van de aangeboden diensten Ik heb jarenlang gewerkt in de levensmiddelenindustrie, hier heb ik kennis en ervaring opgedaan in de logistiek, marketing en in de verkoop.
Sinds een paar jaar werk ik in de sector welzijn waar ik voornamelijk bezig ben met het opzetten van projecten ism vrijwilligers. Hier komt coördineren rondom de vrijwilligers flink bij kijken.
Verder ben ik een paar jaar voorzitter in een ondernemingsraad geweest waar mijn kracht het opzetten van een structuur sterk tot uiting is gekomen.
In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van plaatselijk belang van mijn dorp. Hier hou ik o.a. bezig met coördineren van allerlei activiteiten, coördineren van werkgroepen en allerlei andere ondersteunende zaken. Ook ben ik een aantal jaren penningmeester geweest van mijn zwemclub. Door deze ervaring heb ik meer inzicht gekregen in boekhouden en budgetteren. Kortom, ik ben veelzijdig en schroom er niet voor om met jullie net zo lang te gaan graven totdat we verhelderende inzichten krijgen. Door deze inzichten helpt het mij ook weer om dit toe te passen op andere verenigingen. Zo helpen wij elkaar weer.
Linked-In profiel http://linkedin.com/in/elza-nijenhuis-779ab680
  Terug naar Vosvi Bestuurscoaches